Slečena tudi pred starši

Foto: Žurnal24 Golota je ne vznemirja. (Foto: Flynet/JLP)
Po skoraj dvajsetih letih dela v modni industriji je za Heidi Klum golota povsem naravna.
Oglej si celoten članek

Heidi je v nedavnem intervjuju razkrila, da je povsem sproščena glede golote in da se lahko sleče tudi pred starši. "Mislim, da je to zato, ker sem odraščala v zelo sproščeni družini, kjer sta bila moja starša vedno gola," je dejala Heidi.

"Še vedno sta gola. No, nismo ravno kaki hipiji, ki goli tečejo naokoli, ampak če se zgodi, da se preoblačita v sobi in nekdo vstopi, se ne odzoveta v slogu 'O moj bog, ne! Zapri vrata!" je povedala Heidi.

V intervjuju je tudi izdala, da z možem Sealom, s katerim je poročena šest let, redno obnavljata zapovedi. "Zelo je staromoden in korekten. Najina poroka nama je bila tako všeč, da sva se odločila, da jo vsako leto ponoviva," pravi Heidi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.