"Slekla se bom, ko bo dobro plačano"

Foto: Žurnal24 Tininih čarov žal še ne bomo videli v Playboyu. (Foto: Peter Marinšek/Mediaspeed
V javnosti so se pojavile govorice, da naj bi se številnim slovenskim misicam, ki so že odvrgle krpice za Playboy, pridružila še aktualna miss Slovenije Tina Petelin. Lepotička pa tovrstne govorice zanika.
Oglej si celoten članek

Neki bralec nam je namignil, da naj bi v naslednji številki slovenske izdaje Playboy videli odkrite čare aktualne miss Slovenije Tine Petelin.

 

Govorice smo preverili kar pri misici, ki pa je bila nad novičko presenečena. "To ni res. Nikoli ne reci nikoli, ampak v tem trenutku še nisem pripravljena na to. O tem niti ne razmišljam. Ko bo pa fajn plačano, se bom pa slekla," je v smehu dodala.

 

Borut Omerzel, urednik slovenske izdaje, pa je bil za razliko od Tine bolj redkobeseden. Govoric o razgaljenju štajerske lepotičke ni želel komentirati.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.