Slovenci imajo največje penise v regiji

Foto: Žurnal24 (Foto: www.targetmap.com)
Sodeč po spletni strani targetmap.com je Slovenija na območju bivše Jugoslavije tista dežela, kjer se moški lahko pohvalijo z najdaljšimi penisi.
Oglej si celoten članek

Spletna stran www.targetmap.com je izdelala karto sveta, ki prikazuje, v katerih državah živijo moški z najdaljšimi penisi in v katerih živijo tisti, ki imajo v hlačah najmanj centimetrov. Izračunali so tudi povprečje vsake države posebej.

 

Kot je razvidno s karte, lahko moške z največjimi penisi najdete v nekaterih afriških državah, v državah Južne Amerike ter na Madžarskem. Najmanjše, oziroma najkrajše, pa imajo v azijskih državah.

 

Slovenci očitno spadamo na drugo mesto (povprečno 15,13 centimetra), s čimer smo premagali vse države bivše Jugoslavije. Sosedje Hrvati nam sledijo s povprečjem 14,77, ob tem pa so se pošalili, da si je Lady Gaga morda zato v Zagrebu okoli ramen ovila slovensko zastavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.