Slovenci letos najraje v Umag

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hotelski iskalnih www.trivago.si je pripravil lestvico najbolj iskanih domačih in tujih destinacij za poletje 2014.
Oglej si celoten članek

Foto: Trivago tabela Tudi to poletje bo Hrvaška prva izbira slovenskih turistov. Istra je, kot kaže, najbolj popularna regija, in sicer mesti Umag in Poreč. Tretje mesto je zasedel kraljevski London. Med priljubljenejšimi hrvaškimi destinacijam so letos še Dubrovnik, Mali Lošinj, Zadar, Rabac in Rovinj

Najcenejši je Zadar

Najdražji med Top 10 je deževni London, s povprečno ceno 209, 44 € za bivanje v standardni dvoposteljni sobi, medtem ko je Zadar najugodnejša poletna destinacija s povprečno ceno 107,22 €.

Med najbolj priljubljenimi domačimi destinacijami, ki so jih slovenski turisti iskali za poletje 2014, je Portorož s povprečno ceno 184, 56 € za nočitev v hotelski sobi. Sosednji Koper je bil najmanj privlačen za preživljanje počitnic na slovenski obali, mogoče le zato, ker je cena za hotelsko sobo v povprečju 136,08 €.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.