Slovenec bo oblekel Pippo Middleton

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mladi oblikovalec Peter Movrin, ki je poskrbel za dramatičen uvod v slovenski teden mode, ne počiva na lovorikah slave. Glas o nadobudnem oblikovalcu se je razširil preko domačih meja.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim ga je poklicala stilistka Pippe Middleton in mu dejala, da njegovo delo spremlja že dlje časa. Zadnja kolekcija naj bi jih po Movrinovih besedah še posebej navdušila. Peter nam je zaupal, da so dogovori strogo zaupni, saj imajo zelo strog protokol. Kaj več nam bo povedal takoj, ko bo mogoče.

Peter se je pred kratkim vrnil iz Moskve, kjer je v hudi konkurenci dosegel prvo mesto za najboljšo predstavitev sodobne ženske mode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.