Slovenec dobil klic iz Hollywooda

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kariera Petra Movrina se naglo vzpenja.
Oglej si celoten članek

Slovenski modni oblikovalec Peter Movrin iz Kočevja, nad katerim sta med drugim navdušeni tudi urednica Voguea Anna Wintour in znana modna kritičarka Suzy Menkes, je dobil klic iz Hollywooda.

Povabili so ga k sodelovanju pri tretjem delu sage Igre lakote. "Ne smem povedati preveč, morda le to, da sem s pomočjo petih ljudi naredil lepo število kostumov za tako imenovane "bogate ljudi“ v filmu oziroma prebivalce Kapitola. Zdaj je seveda vse odvisno od producentov in motaže, tako da ne vem, koliko jih bo na koncu dejansko uporabljenih in videnih. Kasneje sem od kostumografov prejel prelepo pismo zahvale in res lahko rečem, da smo lepo sodelovali,“ je za Story povedal Peter, ki je nekoč izdelal tudi kostum za Lady Gaga. "Še vedno imam obleko, ki jo je nosila in na kateri je še njen pot, in še vedno imam obleke Iger lakote, ki so prišle nazaj, saj so bile samo izposojene,“ je še razkril in se pošallil, da bo kostume prodal na ebayju, če bi bil kdaj v denarni stiski.

Prepričani smo, da mu tega ne bo treba storiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.