Slovenec nastopil v Igri prestolov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V trenutno najbolj priljubljeni seriji po vsem svetu Igri prestolov je nastopil tudi Slovenec Kristian Vrečič.
Oglej si celoten članek

Kristian Verčič, osebni trener iz Murske Sobote, je postal del ekipe Igre prestolov. Vlogo je dobil po kastingu v Splitu, kjer je poskusil svojo srečo. Vlogo vojščaka je najbrž dobil zaradi svoje športne postave.

Čeprav oboževalci serije že nestrpno čakajo na peto sezono, ki se vrača naslednji teden, pa je Sobočan igral že v četrti sezoni. Kristian ni imel velike vloge, a vseeno se lahko pohvalimo, da imamo v najpopularnejši seriji, ki podira rekorde v gledanosti, tudi Slovenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.