Slovenec o zvezi s Kimino mamo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hollywoodski Slovenec Ben Flajnik pravi, da sta z mamo slavne Kim Kardashian, Kris Jenner, le zelo zelo dobra prijatelja.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Kris Jenner, Ben Flajnik Ben Flajnik, Američan slovenskih korenin, ki je sodeloval v ameriški različici oddaje sanjski moški, zanika zvezo z najslavnejšo mamo na svetu Kris Jenner, sicer mamo Kim Kardashian. Potem ko se je Kris pred kratkim razšla z možem Brucom Jennerjem, so se pojavile govorice, da je naklonjena 27 let mlajšemu vinarju, saj so jo večkrat opazili v njegovi družbi, a Ben na to odgovarja: "Kris je moja zelo zelo draga prijateljica. Nisva par, pač pa skupaj sodelujeva pri številnih projektih, zato sva bila v zadnjem času pogosto opažena skupaj."

V sredo so domnevni parček znova zasačili skupaj, in sicer sta se v Kimini družbi udeležila koncerta Kanyeja Westa. Hollywoodski Slovenec je še povedal, da sta se s Kris spoznala v njeni pogovorni oddaji, kjer sta se začela pogovarjati tudi o sodelovanju. "Navdušen sem nad njeno gostoljubnostjo in dobroto. Da bi se v primeru sodelovanja počutil udobno, me je predstavila tudi svoji družini, ki je čudovita," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.