Slovenec res ulovil Kardashianko

Foto: twitter.com ben flajnik kris jenner Foto: twitter.com ben flajnik kris jenner
Ben Flajnik je trdil, da sta s Kris Jenner le prijatelja. Najnovejše fotografije govorijo drugačno zgodbo …
Oglej si celoten članek

Mama Kardashian Kris Jenner ima razmerje z Američanom slovenskih korenin Benom Flajnikom, so prepričani mediji. Četudi sta oba zvezo zanikala, češ da sta samo prijatelja, je sedma sila izvohala, da sta bila skupaj na počitnicah v Mehiki. Govorice so bile resnične, kar dokazujejo fotografije, ki so se pojavile na Twitterju. Kris je svojega mladca odpeljala v Mehiko, in sicer v razkošno vilo Joeja Francisa, ustanovitelja podjetja za odrasle Girls gone Wild. Ta je poskrbel, da sta se zaljubljenca dobro zabavala. Njeni druščini je priskrbel morskega leva, s katerim so se podili po bazenu.
 
Kris Flajnika sicer razvaja že lep čas. Glava "dinastije" Kardashian je poskrbela, da z mladim Benom, ki je zaslovel z resničnostnim šovom The Bachelor, ravnajo kot z največjo zvezdo Hollywooda. Na koncertih se zanj sedaj vedno najde stolček v VIP-loži, po Los Angelesu pa se menda vozi s Krisinim bentleyjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:17 7. December 2013.

    seveda. na sliki ni tjulna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.