Slovenec z nogami izrezljal buči, rezultat je neverjeten

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Kanalu Joonglaa je pokazal svoj talent.
Oglej si celoten članek

Erica Pibernika, 16-letnega dijaka iz Metlike, je širša Slovenija spoznala kot tekmovalca šova JOONGLAA STAR, v katerem je na koncu zmagala Kaya Solo.

Erix, kot se predstavlja na družbenih omrežjih, se je rodil s fokomelijo - razvojno napako, pri kateri se proksimalni deli udov, v njegovem primeru rok, ne razvijejo. 

Eric se zaradi tega prav nič ne omejuje in življenje zajema s polno žlico. Kako spreten je, je še enkrat pokazal ustvarjalcem kanala Joonglaa, za katere je izrezljal dve buči. Rezultat je fantastičen! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.