Slovenija dobila kraljico

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Po sedmih letih smo Slovenci spet dobili Kraljico Slovenije, ki nas bo zastopala na svetovnem izboru v Nemčiji.
Oglej si celoten članek

V Thermani Laško je včeraj strokovna žirija v sestavi Tomo Avsec, Sinan, Žan Nekrep, Jure Košec, Dragica Trubajič Les in Duška Stanišič izbirala med desetimi dekleti. Najbolj jih je prepričala 21-letna študentka iz Maribora Sanja Kunčič, ki je tako postala Kraljica Slovenije 2010. Njena prva spremljevalka je 21-letna Nika Matoh iz Novega mesta, druga spremljevalka pa 22-letna Monika Kraševec iz Cerknice

Sanja bo skupaj z lastnico licence Duško Stanišič 17. decembra odletela v Nemčijo, kjer bo nastopila na svetovnem izboru za Queen of the World 2010. 

Sanja osma po vrsti
Sedem Slovenk je pred Sanjo že nosilo naziv Kraljica Slovenije. V preteklosti so okronali Vesno Dolenc Jankovič, Natašo Keuc, Renato Peterka, Barbaro Krajnc Cencič, Eniso Žunič, Iris Mulej in Dragico Trubajič Les.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.