Slovenija gre na Eurosong

Foto: EBU
Foto: EBU
Slovenci bomo poslali svojega predstavnika na Dunaj, kjer se bo maja prihodnje leto odvijal izbor za Pesem Evrovizije.
Oglej si celoten članek

RTV Slovenija je potrdila svoje sodelovanje na izboru za Pesem Evrovizije, ki bo bo 19., 21. in 23. maja 2015 na Dunaju. Kako bo Slovenija izbrala svojega predstavnika še ni znano. Kot so še zapisali, bodo javnost o tem obvestili v naslednjih tednih oz. najkasneje ob potrditvi Programsko-produkcijskega načrta za leto 2015. 

Evrovizija bo naslednje leto na Dunaju, saj je letos gledalce najbolj prepričala Conchita Wurst. 25-letna pevka, ki se je rodila kot moški, je navdušila s pesmijo Rise Like A Phoenix. Njen zaščitni znak je brada, zaradi katere je nemudoma pritegnila veliko pozornosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.