Slovenija ima talent: Jih je ta odločitev stala zmage?

Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit Foto: Voyo sit
Finale Slovenija ima talent. Med nastopom plesno-akrobatske skupine LED motion ni bilo objavljene glasovalne številke.
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo sit V nedeljo smo dobili nova zmagovalca šova Slovenija ima talent. Največ glasov občinstva sta dobila izjemno talentirana 14-letnika Timotej in Lenart, bolj znana kot WildArt. Odločali so glasovali gledalcev, ki so imeli že pred začetkom finala čas za oddajo glasov.

Med finalom je POP TV mnogokrat objavil številke tekmovalcev, te so bile v levem kotu ekrana vidne tudi med nastopi v živo, in to ves čas trajanja nastopa. Le med nastopom skupine LED motion te objave ni bilo ...

Na POP TV so nam razložili, da glasovalnih številk niso objavili v dogovoru s skupino LED motion, kajti številka bi zmotila vizualni izgled njihovega nastopa. "Tako je bilo tudi v polfinalni oddaji," so še dodali.

Član skupine LED motion Marko Knafelc o tem sprva ni vedel nič. "Ne, na to nismo bili osredotočeni. Se bomo pa o tem pozanimali na POP TV-ju. Preverili bomo, ali številke niso objavili zaradi našega nastopa ali razlog tiči kje drugje. Seveda pa ne bi smelo biti nič drugače kot pri ostalih,“ je bil presenečen. Po tem, ko smo dobili odgovor POP TV, smo Marka poklicali še enkrat. Povedal je, da se je pozanimal in potrdil trditve televizije. Na vprašanje, ali morda sedaj meni, da je bila ta odločitev napačna, pa je odgovoril: "Mislim, da to ne bi vplivalo na izid finala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:44 20. December 2016.

    ja no.. k te dva mulca, ki sta zmagala sta pa ful inovativna. K zadnje čase še nismo nikjer videli …

  • 09:42 20. December 2016.

    Jaz sem celo glasoval za njih. Je pa brezpredmetno zdaj razpravljati o tem, da ni bilo napisa med njihovim nekaj …

  • 07:55 20. December 2016.

    ti pa si talent, skoda da nisi nastopal v simfanju. njihov nastop je imel en kup novih elementov in zelo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.