Slovenija ima talent: Oboževalci Tajdo branijo pred tako zlobnimi komentarji

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Sinoči je zmagal talent tega neverjetnega dekleta …
Oglej si celoten članek

Zmagovalka osme sezone šova Slovenija ima talent je sinoči postala 15-letna gimnastičarka Tajda Korče. Samoukinja, ki je svojo gibčnost do podrobnosti natrenirala v času koronskega obdobja. Tajda je poleg naslova dobila tudi 50 tisoč evrov, za katere še ne ve, kako jih bo porabila, kot je presenečena povedala ob zmagi. Poleg nespornega talenta, pa je Slovenijo ganila tudi Tajdina skromnost in ganljiva življenjska zgodba. Kot je razkrila revija Lady, 15-letnica že od svojega šestega leta živi pri rejniški družini, takrat ji je namreč umrl oče, mama pa ni zmogla sama skrbeti za številčno družino. 

Čestitke na družbenih omrežjih dežujejo in oboževalci ne pustijo, da bi Tajdi kdo "skrivil las". Tako so utišali enega redkih komentarjev, ki Tajdi ni naklonjen. 

"Folk pač pade na življenjske zgodbe. Jaz bi v teh šovih sploh prepovedala neke življenjepise in jokanje. Pokaži, kaj znaš in to je to," se je jezila ena izmed Facebook uporabnic, ki so jo Tajdini oboževalci hitro utišali: 

"Saj je pokazala talent, zaslužena zmaga."

"Ampak del resničnostnih šovov je tudi osebna zgodba. Vedno je tako bilo. In ljudem je lepo, ko zmaga človek, ki se je na svoji poti spopadal z ovirami, da je uspel, kljub temu da ni imel bogatih staršev, ki bi mu plačali treniranje, kupili pripomočke ... Sporočilo je: vse se da, če je volja ... Po drugih merilih niti ne bi mogli ocenjevati, kako bi lahko rekli, da je neki pevec večji talent kot plesalka?"

"Punca trenira sama, brez trenerjev. Nihče je ni učil, popravljal itd. Je skromno dekle in da, tudi zato, ker ima težko življenjsko zgodbo, ji bo denar prav prišel. Če ne, ga lahko dobro naloži za svojo osamosvojitev, ko bo polnoletna in ne bo več pri rejnikih."

"Tajda, tvoj oče bi bil ponosen nate. Super kolega je bil ti pa prav nič ne zaostajaš za njim. Prav iz tega razloga grem danes na pokopališče da mu prižgem eno svečko v spomin. Vsaka čast punca ti si vrhunska."

"Moja favoritka od prvega dne in privoščim ti iz srca! Tvoja skromnost in neverjeten talent bosta vedno tvoja zaveznika. Zato le pogumno naprej in sledi svojim sanjam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 00:17 21. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 20:03 20. December 2021.

    Bravo Tajda, nagrada je šla v prave roke.

  • 14:01 20. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.