Slovenija ima talent: S to točko bi nocoj nastopil eden glavnih favoritov

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Eden od glavnih favoritov v nocojšnjem finalu šova Slovenija ima talent, ne bo mogel nastopiti.
Oglej si celoten članek

Dino Petrić, ki je prejel stoječe ovacije, ko je na avdiciji zapel hit Jana Plestenjaka, v polfinalu pa ponarodelo pesem skupine Pop Design, se je namreč okužil s koronavirusom. Kot piše spletni portal 24ur okužba tik pred finalom pomeni, da se Dalmatinec, ki živi v Zagrebu, ne bo mogel potegovati za zmago.

V videu priljubljenega Youtube portala Joonglaa si lahko ogledate točko, s katero bi Dino nastopil na nocojšnjem finalu, če bi se ga udeležil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:38 20. December 2021.

    Kolr, ko pa Polkaholiki nastopajo na Hrvaškem, takrat te pa ne moti kajne? Pa so tudi uveljavljeni. Bodi enako kriticen

  • 00:03 20. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 20:42 19. December 2021.

    Jaz bom rekel po njegovo. Ima Boga. Kako lahko ze uveljavljen pevec nastopa na telentih? Ali nasledje leto lahko pricakujemo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.