Slovenija ima talent v osmo sezono z novim voditeljskim parom

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Razkrili, kdo bo vodil novo sezono šova Slovenija ima talent.
Oglej si celoten članek

Jeseni na POP TV prihaja osma sezona šova Slovenija ima talent. Voditeljski prestol bosta zasedla prekaljena televizijska voditelja Peter Poles in Sašo Stare.

"On je moj sanjski voditelj," je prve misli o Polesu strnil Sašo, nato pa bolj resno nadaljeval: "On je eden od voditeljev z največ izkušnjami v Sloveniji. Pričakujem, da se bova imela fantastično, da se bova veliko zabavala in da se bom veliko naučil." Peter ga je dopolnil: "Mislim, da se Sašo nima veliko za naučiti, ker se je izredno izkazal v preteklih vodenjih. Zagotovo pa bova razvila neko posebno kemijo in tega se veselim."

Voditelja v poletni vročini ne počivata, ampak snujeta jesenske načrte potegavščin: "Produkcija nama je naročila, da morava tudi midva pripraviti svojo točko, tako da zdaj ves čas razmišljava, globoko razmišljava, kako bi se znebila te točke ali jo naredila po liniji najmanjšega odpora." Žirantov POP TV ni spreminjal. Nastopajoče bodo tako tudi letos komentirali Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar.

Kdo vse je že vodil šov Slovenija ima talent?

Šov je že nekajkrat zamenjal voditeljski par. Prvo, drugo, četrto in peto sezono sta vodila Peter Poles in Vid Valič, tretjo Matej Puc in Jože Robežnik, šesto Vid in Domen Valič, sedmo pa Sašo Stare in Domen Valič. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:12 25. Junij 2021.

    Bojkotirat je potrebno POptv, leglo bednih osebko, ki svoje izdelke vlečejo v nedogled. Naj gredo na Voyo in tam protiplačilu, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.