Slovenija je dobila novo kraljico

Foto: Mediaspeed.net Martina Plankelj, prva spremljevalka Kraljice Slovenije 2011, Lea Sitar, Kraljic Foto: Mediaspeed.net Lea Sitar, Kraljica fotogeničnosti 2011 in Kraljica Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Tanja Sitar, mama, Lea Sitar, Kraljica Slovenije 2011 in Kraljica simpatičnosti Foto: Mediaspeed.net Lea Sitar, Kraljica fotogeničnosti 2011 in Kraljica Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Lea Sitar, Kraljica fotogeničnosti 2011 in Kraljica Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Martina Plankelj, prva spremljevalka Kraljice Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Kristina Borovnik, druga spremljevalka Kraljice Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Sara Smodej, Kraljica simpatičnosti 2011, Nuša Horvat, Kraljica Casino 2011 in L Foto: Mediaspeed.net Lea Sitar, Kraljica fotogeničnosti 2011 in Kraljica Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Amadeja Teraš, Anamarija Sajovič, kandidatki za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Marina Bionda, Petra Jeras in Maja Slatinjek, kandidatke za Kraljico Slovenije Foto: Mediaspeed.net Sara Smodej, Dijana Ćosić, Martina Plankelj, Lea Sitar in Marina Bionda, kandida Foto: Mediaspeed.net Anamarija Sajovič, kandidatka za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Dijana Ćosić, kandidatka za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Petra Jeras, kandidatka za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Nina Mergole, kandidatka za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Sara Rezec, kandidatka za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Maja Slatinjek, kandidatka za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Kandidatke za Kraljico Slovenije 2011 Foto: Mediaspeed.net Monika Kraševec, Kraljica Slovenije 2010
Slovenija je sinoči okronala še eno lepotico. Množici misic se je namreč pridružila še Lea Sitar, ki je osvojila lento kraljice Slovenije 2011.
Oglej si celoten članek

Lea Sitar, ki šteje komaj 17 let, je sinoči prepričala žirijo in domov odnesla krono in lento najlepše. Kot kraljica Slovenije bo našo državo zastopala tudi na svetovnem izboru, ki bo tretjega decembra v Berlinu.

Žirija ji je ob bok postavila Martino Plankelj, ki je postala prva spremljevalka, in Kristino Borovnik, ki si je prislužila lento druge spremljevalke. Lea je poleg najbolj zaželene lente domov odnesla tudi naziv kraljica fotogeničnosti. Utrinke s tekmovanja si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.