Slovenija prijazna denarnici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenija je prijazna denarnici, ugotavlja Lonely Planet.
Oglej si celoten članek

“Slovenija je slikovita kot Švica, vendar manjša in prijaznejša vaši denarnici,” opisujejo pri Lonely Planetu, kjer so Slovenijo uvrstili med deset destinacij, kjer boste prihodnje leto dobili največ za porabljen denar.

“Hudič je v malenkostih,” še pravijo pri Lonely Planetu, kjer ugotavljajo tudi, da so lahko cene v priljubljenih krajih, kot so Ljubljana, Bled in Obala, posebno poleti kar zasoljene. Turistom priporočajo, naj prenočišča poiščejo nekoliko zunaj središč. Tam bodo tudi ugotovili, da so cene sob, apartmajev in hotelov bistveno nižje kot denimo v sosednjih Italiji in Avstriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 3. Januar 2013.

    kok da jaz tega nisem opazil?? Slovenija prijazna denarnici?? ha ha kaka laž!! Koliko je novinar dobil za tako laž??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.