Slovenka seksala z dvema Nemcema

Foto: 24Express Rovinj orgije Foto: 24Express Rovinj orgije Foto: 24Express Rovinj orgije Foto: 24Express Rovinj orgije Foto: 24Express Rovinj orgije
Že včeraj smo pisali o plaži Punta Križ v bližini Rovinja, kjer naj bi se pari z različnih koncev Evrope predajali skupinskemu seksu. Zdaj si lahko ogledate dokaz, da se na tej majhni plaži res na veliko seksa.
Oglej si celoten članek

"Še, šee, aaahh," naj bi po pisanju 24Express pretekli torek vzdihovala mlada Slovenka, ki se je na zgoraj omenjeni plaži predajala strasti s starejšim nemškim parom. Med seksom naj bi jo ves čas za roko držal njen vzburjeni fant. Na drugem koncu plaže pa je imela neka Italijanka polna usta dela, saj je oralno zadovoljevala tiča za tičem.

To so med iskanjem majhnih, a vročih hrvaških plaž odkrili naši hrvaški kolegi. "Na vsakem koraku diši po seksu, prizori pa so podobni prizorom iz pornografskih filmov," poročajo.

Orgije, ki so se na tej plaži začele že pred 20 leti, pa naj bi bilo kmalu konec. Na tem mestu naj bi namreč kmalu zrasel botanični vrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 18:09 2. September 2014.

    Noro! Mi pa hodimo v živalski vrt opice gledat v Rovinju so pa brezplačno :))

  • 18:08 2. September 2014.

    .

  • 16:16 26. Junij 2013.

    Kje je policija, to je vendar javni prostor in ne zasebni

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.