Slovenska estrada žurala do jutra

Foto: Jure Dimc Mister v družbi lepotic: Karin Škufca, Marko Šobot in Nataša Pinoza Foto: Jure Dimc Zabave nista zamudila niti Bojan Ilijanič, Best Body Mister Universe 2011 in 4th Foto: Jure Dimc Organizatorja projekta Mister Slovenije Nina Uršič in Erik Ferfolja z aktualnima Foto: Jure Dimc Danica Lovenjak in Matjaž Kumelj, mister Slovenije 2012 za mistra universe, sta Foto: Jure Dimc Predstavnica blagovne znamke Palmers Simona Hudohmet, oblikovalec Adam Adamič in Foto: Jure Dimc Didžej Aleksij je poskrbel, da nihče od obiskovalcev ni bil ravnodušen. Foto: Jure Dimc Zvezda večera, britanski vokalist Amrick Shanna, v družbi svoje spremljevalne ek Foto: Jure Dimc Do zgodnjih jutranjih ur so se zabavali model Dean Habuš, seksi Danica Lovenjak Foto: Jure Dimc Model Dean Habuš,aktualni mister Marko Šobot, manekenka Karin Škufca in model Ro Foto: Jure Dimc Lastnico Extremea Zdenko Selišnik Šenk sta med prvimi pozdravila piarovca in org
Pretekli petek so znani Slovenci žurali na odprtju nove sezone kranjskega Extrema, kjer jim je do jutra delalo družbo kar 12 domačih in tujih didžejev. Več si oglejte v galeriji ...
Oglej si celoten članek

Medtem ko se klubi ponekod šele pripravljajo na novo plesno sezono, so v kranjskem Extremu z otvoritvenim rajanjem že začeli. Dvatisočglavi množici obiskovalcev so pretekli petek postregli s pestro paleto najbolj priljubljenih domačih in tujih diddžejev. Poleg prvakov, kot sta Aleksij in Alex Cvetkov, je mešalno mizo zasedel tudi italijanski zvezdnik Paolo Barbato, za vrhunec večera pa je poskrbel britanski vokalist Amrick Shanna, ki sicer izvira iz dežel vzhoda.

Jagodni izbor didžejev je prepričal tudi kopico znanih osebnosti, ki so se odločili, da v september zakorakajo z zabavo v Extremu. Kdo vse se je je udeležil, si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:34 4. September 2012.

    SLovenska estrada ??? .. za zjokat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.