Slovenska modna oblikovalka je dokaz, da se pogum obrestuje

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Zbrala je pogum in pisala menedžerju teh dveh slavnih fantov.
Oglej si celoten članek

Jasmina Gregurič, ki je za pomembne nastope oblekla že veliko znanih Slovencev in Slovenk, zadnja leta pa je tudi uradna modna oblikovalka izbora za mistra Slovenije, je velika oboževalka kazahstanskega pevca Dimasha Kudaibergna, ki se lahko pohvali z neverjetnim vokalnim razponom. Obsega namreč kar pet oktav.

V želji, da bi z njim sodelovala, je pred enim letom pisala njegovemu menedžerju Alpamysu Sharimovu, ki sedaj zastopa tudi dve mladi kazahstanski zvezdi, ki sta znani kot Bastau Group in sta Dimasha spremljali na koncertih. Ambiciozni Slovenki je ponudil sodelovanje z njima, kar je takoj sprejela.

Foto: Osebni arhiv bastau group

Nauryz in Olzhabay iz Bastau Group navdušujeta z igranjem na kitajsko lutnjo. Fanta sta nastopila na številnih domačih in mednarodnih glasbenih tekmovanjih. Na odru sta stala že v Londonu, Parizu, Dunaju, Pragi, Bratislavi, Berlinu, Ankari …

"Moji kreaciji sta nosila v oddaji Night studio program, ki velja za najbolj popularno pogovorno oddajo v Kazahstanu, in na uradnem fotografiranju za nastop v Hollywoodu, kamor potujeta julija,“ je za Žurnal24 povedala Gregurič in dodala, da so bili odzivi na njena oblačila zelo pozitivni, zato bo sodelovanje z njima nadaljevala. V kako velikem obsegu bo potekalo sodelovanje, bo znano junija, ko namerava obiskati Kazahstan. "Moji stajlingi so Bastau Group všeč, ker fanta nista konzervativna in ciljata na evropski trg,“ še pravi modna oblikovalka, ki še vedno upa, da bo lahko oblekla svojega velikega idola, Dimasha Kudaibergna. "Zamenjal je menedžerja, zato bo treba počakati. Je pa še vse odprto. Veliko je odvisno od moje poslovne poti v Kazahstan.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.