Slovenska pevka v veselem pričakovanju

Foto: Maja Hribar Mrak
Foto: Maja Hribar Mrak
Novico je objavila preko družabnega omrežja.
Oglej si celoten članek

Slovenska pevka Anja Istenič se z glasbo ukvarja že od petega leta, ko je začela obiskovati učne ure violine na glasbeni šoli v Idriji, od prvega letnika srednje šole pa je svoj glas izpopolnjevala pri urah solo petja, med drugim tudi pri pevki Darji Švajger.

Poleti je med snemanjem spota za svojo novo pesem Ljubezni ne zapiraj vrat, ki ga je snemala v svoji domači vasi Kopačnica, kamor se je preselila iz mesta, doživela veliko presenečenje. Njen dolgoletni fant Dejan je namreč padel na kolena. Takrat je za zurnal24.si povedala: "Spoznala sva se pred štirimi leti v baru, v katerem sem občasno delala kot natakarica. Velikokrat sem mu rekla, da sva lahko le prijatelja, ampak zarečenega kruha se največ poje. Danes sva zaročena. Je spoštljiv, poslušljiv in moja velika podpora na moji samostojni glasbeni ter umetniški poti. Je oseba z velikim srcem in za nič na svetu ga ne bi zamenjala."

Zdaj je pevka na Facebooku objavila fotografijo in z njo razkrila, da bosta z Davidom kmalu pestovala. Pod objavo so se hitro zvrstile številne čestitke, ki se jim pridružujemo tudi iz našega uredništva.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:01 19. November 2022.

    Oče je bolj kot dedek

  • 10:23 19. November 2022.

    Kdo?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.