Slovenske lepotičke na fetiš žuru

Foto: Mitja Florjanc Katarina Benček Foto: Mitja Florjanc Katarina Benček Foto: Mitja Florjanc Katarina Benček Foto: Mitja Florjanc Katarina Benček
Miss Alpe Adria 2010 Polona Golob je svoj 24. rojstni dan proslavila z vročim fetiš žurom.
Oglej si celoten članek

Polona Golob je vročo rojstnodnevno zabavo priredila v enem izmed najpopularnejših mariborskih klubov. Povabljenci in slavljenka so bili odeti v usnje, verige, ovratnice in številne fetiš pripomočke. Ker se lepotička giblje v manekenskih vodah, so se zabave udeležile številne domače estradnice. Med njimi tudi Doroteja Premužič, Nina Kohne in Katarina Benček, ki nam je o erotično obarvani zabavi zaupala: "Vsi povabljenci so morali biti oblečeni v črno in predstavljati nek fetiš. Mariborčani in Mariborčanke so se kar držali pravil in prišli zanimivo napravljeni. Plesali in zabavali smo se pozno v noč."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:03 19. November 2011.

    te pa so...lepe ,lepe..!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.