Slovenske misice s kavo kolovratile na vlaku

Foto: Slovenske železnice Foto: Slovenske železnice
Biti natakar na premikajočem se vlaku verjetno ni najlažja naloga.
Oglej si celoten članek

Prvič v Sloveniji smo bili priča modni reviji na vlaku. Kandidatke za Miss Universe so se namreč na ICS vlaku preizkusile kot natakarice v visokih petah. Med tem, ko so pokazale svojo manekensko hojo, so morale nositi skodelico kave.

Kot je povedala kandidatka Sara Vidovič je na hitrem vlaku ICS, ki ima nagibno tehniko, bil na odsekih zavojev vlaka izziv prevej težak. »Obdržati koncentracijo na manekensko hojo in da pri tem ne poliješ kave, je zelo težko. Počutila sem se, kot da bi pila dva dni zaporedoma,« se je pošalila Sara.

S to modno revijo se pričenja serija predizborov, kjer bodo dekleta pod vodstvom svetovnega top modela Bernarde Marovt teoretično in tudi praktično spoznale mnoge skrivnosti ženskega lepotnega sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.