Slovenski forum: "Možu podari trojčka s sosedo!"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tako domiselne so nekatere soproge.
Oglej si celoten članek

V eni izmed Facebook skupin, ki se imenuje Mamice čvekamo, je njena članica potarnala, da ne ve, kaj naj možu, ki ima "vsega polno rit", kupi za štirideseti rojstni dan. Poleg povsem običajnih predlogov, kot so romantični izlet v dvoje, masaža, parfum, adrenalinski izlet, seksi fotografije itd., pa je nekaj članic skupine obupani soprogi dalo tudi nekaj pikantnih, nenavadnih in celo bizarnih idej. Presenečenja s sosedo bi bil verjetno res vesel marsikateri soprog ... To so nekateri izmed predlogov:

"Trojčka s sosedo ki jo opazuje že vrsto let."

"Zadnjič je ena razlagala, da mu je dala leto dni seksa. Torej eno leto vsaki dan, ne glede na razpoloženje, samo jaz se tega ne bi šla."

"Če ima vsega polno rit, obstaja tveganje, da se kaj zatakne. Najbolje, da se zložite z nekaj lubrikantom, pa kakšno odvajalo."

"Negativen test nosečnosti."

"Jaz sem se naučila igrat bobne ... presenečen ful."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.