Slovenski milijonar v Zagrebu ujet s Severino!

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Od kdaj sta si tako blizu?
Oglej si celoten članek

Severina je čez velikonočne praznike praznovala svoj 47. rojstni dan, na zabavo v Zagrebu pa povabila številne prijatelje, med njimi tudi slovenskega poslovneža Joca Pečečnika. Za mnoge veliko presenečenje, saj se v javnosti nikoli ni govorilo, da bi spadal v krog njenih bližnjih prijateljev. Severina je fotografije s prijatelji objavila na Instagramu in zapisala: "Prijatelji bodo prijatelji."

Foto: Instagram Joc Pečečnik

Pevka je na praznovanju blestela v prosojni obleki in se zahvalila tudi svojim sledilcem, ki jih je na Instagramu že milijon ter na zahvalni fotografiji v roke prijela številko 1 in črko M. Slavospev pa je posvetila tudi svojemu soprogu: "Prelepo je praznovati rojstni dan na veliko noč s človekom mojega življenja, ki me je na današnji dan pred štirimi leti zaprosil. Hvala ti, ljubezen moja, za vsak naš dan, hvala za tvojo dobroto, hvala vsem za prelepe čestitke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:59 24. April 2019.

    Eni sodijo prijatelje po debelini denarnice-izgleda,da je ona ena tistih....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.