Slovenski poklon Elvisu

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Oskar Trobec je danes na svojem domačem dvorišču ob 12.05, ko je minilo natanko 35 let od smrti njegovega idola Elvisa Presleyja, odkril doprsni kip kralja rock 'n' rolla.
Oglej si celoten članek

Oskar Trobec se je za to priložnost tudi posebej uredil.

Trobec je Presleyja prvič videl in slišal pred več kot 40 leti. Zase pa pravi, da je najboljši Elvis po Elvisu, njegova prava reinkarnacija. "Njegova slava ne bo šla nikoli v pozabo. Takega umetnika, kot je bil on, ne bo nikoli več. Je kralj rokenrola, bil je nekaj posebnega. Imel je karizmo, izostren talent, odličen glas, bil je lep in radodaren do revnih ljudi," poudarja Vrtovčan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.