Slovenski vedeževalec, ki se ga mnogi bojijo: Ni se mi dobro zameriti

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Najbolj kontroverzni vedeževalec v Sloveniji brez dlake na jeziku.
Oglej si celoten članek

"Joj, kako ste tečni. Ste vedno tako tečni?“ je TV-vedeževalec Blaž pred leti nadrl klicateljico. Posnetek je hitro zaokrožil in Blaž je čez noč zaslovel. 

Vedeževalec pa nima le oboževalcev. Velja za nepotrpežljivega napovedovalca prihodnosti, ki je s svojo neposrednostjo že marsikomu stopil na žulj. Tako so se tekom njegove karieri že našle osebe, ki so mu med oddajo v živo zabrusile, da je "bumbar“.

Kanalu Joonglaa je sedaj dal intervju, v katerem je razkril mnogo zanimivih stvari o sebi, med drugim tudi, da se mu ni dobro zameriti, ker ima močne energije. Je bil neprijazen tudi do njihovega novinarja? Preveri!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 35

  • 11:34 14. Oktober 2021.

    sorodnik janse in hojsa

  • 11:28 14. Oktober 2021.

    Vidoviti Milan je zanj Nostradamus, ni ne vseveden in ne smešen, kar Vidoviti Milan to zadnje je!!

  • 09:12 14. Oktober 2021.

    Sam je res Bedak !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.