Slovenski zvezdniki z največ sledilci na družbenih omrežjih

Foto: Anže Furlan Tina Maze v Soldnu Foto: Profimedia goran dragić Foto: Profimedia anže kopitar Foto: Žurnal24 Klemen Slakonja Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: Saša Despot Tim Gajser Foto: Organizator dogodka Rebeka Dremelj Foto: Mediaspeed.net Siddharta Foto: Facebook nina pušlar Foto: Stanko Gruden/STA petra majdič olimpijske igre soči Foto: mediaspeed Jan Plestenjak Foto: Marko Ocepek denis avdić Foto: Žurnal24 saša lendero Foto: Saša Despot Maja Keuc Foto: EPA ilka štuhec
To so slovenski estradniki, ki imajo na Facebooku največ sledilcev.
Oglej si celoten članek

Med tistimi, ki imajo največ sledilcev je zmagovalka brez dvoma naša najuspešnejša smučarka Tina Maze. Med zvezdnicami, ki s svojim delom osvajajo le slovenske oboževalce in ne tudi tujih, pa je definitivna zmagovalka pevka Tanja Žagar. Več v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 2. Januar 2017.

    Pa kaj ti misliš, prekarka, KD, da ljudje nimajo sami facebooka, da jim moraš ti poročat, kaj se na facebooku …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.