Sly, Bruce in Ford še ne gredo v pokoj

Foto: Žurnal24 Harrison noče v pokoj, pred kamere hoče spet spraviti tudi Seana Conneryja. (Fot
Bruce Willis, Harrison Ford in Sylvester Stallone so že pošteno zakorakali v srednja leta. Skupaj štejejo že kar 187 let, a visoke številke jih kljub temu ne prepričajo, da bi se upokojili.
Oglej si celoten članek

Harrison Ford že komaj čaka, da v roke spet vzame svoj bič in se poda že na peto avanturo kot Indiana Jones. Pravi, da noče razočarati režiserjev Stevena Spielberga in Georgea Lucasa, ki se bosta podpisala pod novo pustolovščino Indiane.

 

68-letni igralec noče niti slišati o upokojitvi, zato je odločen, da bo iz nje potegnil tudi Seana Conneryja, ki šteje že okroglih 80 let. Sean je leta 1989 zaigral očeta Indiane Jonesa, Harrison pa si ga v isti vlogi želi videti še v petem delu. "Vsi upajo, da bo Sean sodeloval pri filmu, pa čeprav bi odigral majhno vlogo," je razkril vir.

 

Foto: Žurnal24 Bruce Willis

Pokoj jim ne diši

Starost ne predstavlja problema niti Bruceu Willisu, ki se tako kot Harrison pripravlja na novo nadaljevanje filma, ki je še danes sinonim za 55-letnega igralca. Tako kot Indiana Jones bo peti del namreč dobil tudi film Umri pokončno.

 

Poleg tega pa Brucea čaka še en projekt. K sodelovanju ga je povabil še en igralec, ki se še ne vidi v pokoju, Sylvester Stallone. 64-letni zvezdnik si je Brucea zaželel v nadaljevanju filma Plačanci, kjer pa bi rad videl tudi 58-letnega Mickeyja Rourka.

 

Foto: Žurnal24 Sylvester Stallone

Kot kaže, bodo Hollywoodu še naprej kraljevali stari mački, pa čeprav so nekaj desetletij starejši kot na začetku kariere. Tako ne smemo biti presenečeni niti, ko se bo pred kamerami spet pojavil Arnold Schwarzenegger, ki pravi, da se bo na prizorišče snemanja odpravil takoj, ko bo prebral dober scenarij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.