Smrdeči parfum Lady Gaga

Foto: Žurnal24 Pevka si je omislila svojevrstno dišavo. (Foto: Flynet/JLP)
Lady Gaga si želi, da bi njen novi parfum imel vonj po mešanici krvi in sperme.
Oglej si celoten članek

Pevka Lady Gaga je nova v vrsti hollywoodskih zvezdnic, ki imajo svoje parfume. A želja kontroverzne pevke je, da bi njena dišava imela izrazit vonj po krvi in spermi.

Pevka se je že povezala s podjetjem Coty Inc, njihovim kemikom pa naročila svoje zahteve. Na njeno odločitev o nenavadnem vonju je vplival modni oblikovalec Rad Hourani, ki je pred kratkim povedal, da je bila sperma ena od inspiracij za njegove nove dišave.

Veliki navdušenci pevkinega novega izdelka bodo morali na kontroverzni parfum čakati še dolgo, na prodajnih policah bo namreč šele naslednjo pomlad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.