Smrkci v Španiji dobili svojo vas

Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci Foto: Continental Film Smrkci
Špansko vasico Juzcar, ki je bila pred tem znana po svojih belih fasadah, so včeraj v celoti prepleskali z modro barvo. Vse to v čast legendarnim Smrkcem.
Oglej si celoten članek

Smrkci po dolgih letih premora začenjajo svoj pohod na filmska platna, zato so se jim v španski vasici Juzcar poklonili na prav poseben način. Vse hiše so namreč prepleskali z modro barvo, nekateri vaščani pa so se oblekli tudi v kostume Smrkcev.

25. junija bodo po vsem svetu praznovali svetovni dan Smrkcev, tako da bodo poskusili podreti Guinnessov svetovni rekord v številu ljudi, oblečenih v kostume Smrkcev. Na naša filmska platna prihajajo 18. avgusta, ogledali pa si jih boste lahko tudi v 3D-različici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.