Smrt Georgea Michaela: Igralka se je osramotila na Twitterju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sarah Michelle Gellar na Twitterju naredila napako. Mislila, da je umrl Boy George.
Oglej si celoten članek

Ameriška igralka Sarah Michelle Gellar je na Twitterju zapisala: "Me res želiš raniti? Očitno res leto 2016. Počivaj v miru Boy George. Bila sem velika oboževalka.“ No, Sarah se je očitno zmotila in pomešala dva Georgea, saj se je pred dnevi od nas poslovil George Michael in ne Boy George.

Sledilci so jo opozorili, da se je zmotila. "Torej … Sarah Michelle je ravnokar 'ubila' Boy Georgea. Očitno je slišala, da je umrl nekdo, ki mu je ime George in je izbrala prvega, ki se ga je spomnila,“ je zapisal nekdo, ki je opazil napako.

Kmalu je tvit izbrisala in zapisala: "Enako žalostno, ko dobiš pravo informacijo. Počivaj v miru George Michael. Hvala vsem ,ki so me popravili. Zelo žalostno. In samo v opomin, poznam razliko med Boy Georgeem in George Michaelom. Dobila sem napačne informacije. Moje namere so bile dobre.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 27. December 2016.

    K. D. pa ne zna sklanjati moških imen ... 'poznam razliko med Boy Georgeem in George Michaelom.' -> ' poznam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.