Smrt nečaka: Michael Keaton ni mogel zadrževati solza

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Michael Keaton v solzah sprejel nagrado.
Oglej si celoten članek

Michael Keaton je prejel nagrado SAG za izjemno vlogo v seriji Dopesick in se v čustvenem govoru spomnil na svojega pokojnega nečaka.

Mislili bi si, da nekdanji Batman Michael Keaton nima veliko skupnega z zdravnikom, ki v majhnem rudarskem mestecu predpisuje Oxycontin, toda njegova upodobitev tega lika in tema v seriji Dopesick, ki jo je predvajala platforma Hulu, za igralca ne bi mogla biti bolj resnična. Ob prejemu nagrade ceha filmskih igralcev se je v solzah spomnil na svojega pokojnega nečaka. 

Kljub temu da je prišel na oder nasmejan, so se mu ob tem, ko je začel govoriti o glavni temi serije, odvisnosti od drug, orosile oči in je komaj zadrževal solze. Njegov nečak je namreč izgubil boj z odvisnostjo od heroina in fetanyla, s katerima se je predoziral. Nagrado je posvetil nečaku in sestri. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.