Snaha Rosvite Pesek pokazala nosečniške obline

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšne prečudovite fotografije!
Oglej si celoten članek

Nastja Kramar, žena Filipa Peska, edinca naše voditeljice Rosvite Pesek, je na Instagramu že pred dnevi sporočila, da je imela zelo pomemben pregled. Mlada podjetnica, ki jo poznamo tudi kot soustanoviteljico podjetja Malinca, je namreč noseča. Morfologija je pokazala, da je z dojenčkom vse v redu. "Prvič je bil z mano namreč na pregledu tudi Filip. Takole je opisal svoje občutke: 'Počutil sem se kot v napetem filmu, ki je imel srečen konec.'" je delila s sledilci.

Sedaj je objavila več romantičnih fotografij, na katerih ponosno razkazuje svoj trebušček. "Res je poseben občutek, ko je tvoj trebuh cel svet za dojenčka. To so prvi utrinki iz nosečniškega fotkanja v 25.tednu. Tedni tako hitro minevajo, da bo počasi res treba začeti s pripravami in nakupovanjem za novega družinskega člana. Seznam že imam…“ je zapisala.

Pod objavo se je oglasila tudi Rosvita in ponudila: "Kakšen detajlček iz seznama lahko prevzame tudi bodoča babi.“

Še preden se lotita zadnjih priprav, pa bosta Nastja in Filip odpotovala še na zadnji oddih v dvoje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:59 28. Avgust 2021.

    žalostno da te moramo poslušat in gledat ,tega nam res ni potreba, poberi seeeeee!

  • 13:45 28. Avgust 2021.

    In mi to plačujemo kot prispevek za rtv žalostno

  • 12:58 28. Avgust 2021.

    dasa9,,spokaj se v Begne haha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.