"Snemanje je bilo nagnusno"

Foto: Žurnal24 Igralka že vrsto let prispeva za delovanje jeruzalemske bolnišnice. (Foto: Flyne
Natalie Portman je morala za film Črni labod pošteno stisniti zobe. Od nje so namreč zahtevali zelo veliko – tako telesno kot psihično.
Oglej si celoten članek

Natalie Portman je med snemanjem filma Črni labod zelo trpela. Za vlogo balerine je namreč morala veliko trenirati, a neznosen telesni napor ni bil najhujše, kar jo je doletelo. Lepa igralka je imela z erotičnimi prizori namreč večje težave. Eden najhujših snemalnih dni je bil tako zanjo dan, ko se je morala pred kamero samozadovoljevati. "Bilo je nagnusno," je izjavila lepotica in dodala, da je bila premiera filma zanjo še hujša izkušnja kot snemanje prizora, saj so v kinodvorani poleg nje sedeli njeni starši.

Natalie bi morala za nasvet vprašati kolegico Milo Kunis. Ta je svojega očeta pred erotičnim prizorom poslala iz dvorane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.