Snežna pravljica s Piko Nogavičko

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dan pred božičem otrokom podarite dve darili v enem. Z njimi si ob 11. uri v Gledališču Glej oglejte predstavo Pika v deželi Dedka Mraza, pozneje pa jih bo dobri mož še obdaroval.
Oglej si celoten članek

Kdo je ne pozna? Najbolj zabavna, najbolj navihana, najmočnejša punca na svetu, ki je vedno polna novih idej in domislic.

To je Pika Nogavička, ki se tokrat odloči, da bo obiskala deželo Dedka Mraza, ker jo že celo življenje zanima, kako potekajo priprave na obdaritev vseh otrok sveta.

V dedkovi deželi sreča škrata, ki jo odpelje v snežno pravljico.

Starši pozor! Darilo oziroma darila, na katerem je napisano ime otroka, morate obvezno dostaviti v Gledališče Glej na dan dogodka med 9. in 10. uro dopoldne, da jih bo lahko dedek Mraz pravočasno spravil v svoj veliki koš.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.