Snooki trdi, da je to ona

Foto: JLP/Twitter Snooki Foto: JLP Snooki Foto: JLP Snooki Foto: JLP Snooki Foto: JLP Snooki Foto: Reuters Snooki Foto: Flynet Snooki
Zvezdnica je na Twitterju objavila sliko, na kateri je brez ličil skoraj neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezdnica Nicole Polizzi, bolj znana kot Snooki, le redko stopi pred oči javnosti nenaličena, sedaj pa je na svojem Twitter računu objavila sliko, na kateri ne nosi ličil. "Dan brez ličil :)," je zapisala poleg fotografije. Vendar je 24-letnica, znana po svoji zatemnjeni polti, umetnih trepalnicah in močnih ličilih, s svojim naravnim videzom skoraj neprepoznavna.

Nekatere zvezdnice sicer brez pomoči stilistov niso videti nič kaj glamurozno, ampak moramo priznati, da je Snooki videti sijajno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.