Snoop Dogg bi prepeval s Susan

Foto: Žurnal24 Bosta ustvarila dobro kombinacijo? (Foto: Flynet/JLP)
Ameriški raper Snoop Dogg si želi s Susan Boyle, zvezdo šova Britanija ima talent, posneti duet.
Oglej si celoten članek

Potem ko so mu pred nekaj leti le dovolili vstop v Veliko Britanijo, bo raper pesem lahko posnel celo v rodnem mestu britanske zvezde, Blackburnu.

Raper je velik oboževalec škotske pevke. "Izvrstna umetnica je, veselim se snemanja z njo v studiu," je povedal za britanski The Sun. "Morava se le še dogovoriti, o čem bova prepevala. Mislim, da zmoreva vse," je še dodal raper, ki pravi, da bi bil prav on najboljša menjava za sodnika Simona Cowella v resničnostnem šovu Ameriški idol. "Mislim, da bi bil popoln. Razumem dinamiko, poznam glasbo in lahko bi prepoznal zvezdo."

Glede na to, da bi s slavno Susan zadnje čase duet radi posneli prav vsi, se bo kmalu pokazalo, ali je raperjeva želja zgolj zaradi medijske pozornosti ali šala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.