Snoop se bo spremenil v smetarja

Foto: Žurnal24 snoop_t_1310_fly
Sodnik je raperja, ki sliši na ime Snoop Dogg, zaradi nezakonitega posedovanja orožja obsodil na 160 ur socialnega dela.
Oglej si celoten članek

Snoop Dogg © Flynet Pictures/JLP

 
Raper Snoop Dogg bo za nekaj ur spremenil poklic. Zaradi nezakonitega posedovanja orožja je sodnik zvezdnika obsodil na 160 ur dela v parku. Glasbenik bo tako moral pobirati listje in smeti ter za utrujene sprehajalce prebarvati klopce.

Snoopov odvetnik je izjavil, da za zdaj še ni znano, kdaj točno si bo pevec, ki mu je v resnici ime Cordozar Calvin Broadus Jr., nadel smetarska oblačila.

Snoopa je policija na letališču v ZDA aretirala lani. V njegovi ročni prtljagi so namreč našli pendrek. Glasbenik je sicer razložil, da se odpravlja na snemanje in da je palica rekvizit, a mu sodnik, kot kaže, ni verjel.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.