Na posestvu Zvezdane Mlakar policija odkrila veliko zalogo marihuane

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Igralka je že povedala svoje …
Oglej si celoten članek

Kot je siol.net poročal v soboto, naj bi policisti pri družini znane Slovenke odkrili večjo količino konoplje, natančneje 52 sadik in več kot kilogram posušene rastline. 

Po informacijah omenjenega medija naj bi šlo za družino in posestvo Zvezdane Mlakar, ki je za siol.net med drugim povedala: "Jaz osebno nisem bila vpletena v gojenje konoplje in res ne vem, kaj naj sploh rečem na to. Moje posestvo leži 20 kilometrov od Ljubljane, kmetija je velika 40 hektarjev in, odkrito povedano, ne morem vedno imeti vsega nadzora nad vsakim kotičkom." Na vprašanje, ali so s tem povezani njeni družinski člani, pa je odgovorila: "Če je v to vpleten kateri od mojih družinskih članov, bo pa moral on za to odgovarjati. Oziroma naj odgovarja, kdorkoli je že za tem. Jaz osebno zagotovo nimam s tem nič." Dodala je še, da se ji zdi velika škoda, da se blati njeno dobro ime, ki si ga je prigarala s poštenim delom in da nikomur ni naredila nič hudega.  

Za naš portal pa je igralka povedala: "Kot nosilka kmetijske dejavnosti sem odgovorna za to, kaj se dogaja na moji kmetiji. Absolutno pa nisem vedela, da se kar koli takega dogaja. Tudi če bi vedela, pa bi nekoga ščitila, vendar res nisem. Nisem vedela in nikogar ne ščitim. Celo poletje smo tukaj pripravljali in snemali moj Facebook program in nihče ni posumil, da bi se karkoli takega dogajalo. Se pa ne izmikam, če sem česa kriva, bom krivdo prevzela. V času, ko je policija zasegla sadike, nisem bila doma. Za to sem izvedela včeraj. Absolutno pa se v hiši ni nič pridelovalo. Kaj mi s tem sporoča Vesolje, ne vem. To bomo videli. Vsekakor pa nisem ena tistih, ki se izmikajo in lažejo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 10:58 4. November 2020.

    Sicer pa ima sin bife z žganjico v bližini Tromostovja.. mora tudi to laufat..

  • 10:58 4. November 2020.

    Informacije v medijih odvisne od kateremu političnemu polu pripadaš! Sicer je pa to mali kriminal, če pogledamo v rdeči arzenal …

  • ode
    08:11 4. November 2020.

    Kraj: Suša 25, pošta Škofljica, občina Ig, parcelna št. s hišo: 1192/1 k.o. Želimlje, 8971 m2, GPS: y = 466247,5 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.