So B. B.-ja Kinga zastrupili?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hčerki pred nekaj dnevi preminulega glasbenika B. B.-ja Kinga trdita, da njun 89-letni oče ni umrl naravne smrti.
Oglej si celoten članek

Karen Williams in Patty King pravita, da je bil njun slavni oče zastrupljen. Kinga naj bi po njunem mnenju umoril njegov menedžer  LaVerne Toney, skrbnik desetmilijonske zapuščine, in glasbenikov asistent. Toney "absurdne" obtožbe zavrača. "To ni prvič, da me obtožujeta,“ je povedal Toney.

Policija v Las Vegasu pa je potrdila, da Kingovo smrt preiskujejo. Izvedli so obdukcijo, rezultate pa bodo dobili čez šest tednov, so še dodali.

King, ki je imel sladkorno bolezen, je umrl 14. maja. Njegovo zdravstveno stanje se je konec lanskega leta močno poslabšalo. Glasbenik je umrl v spanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.