So jo nesramni komentarji prisilili v operacijo?

Foto: Profimedia
Ni ji bilo lahko …
Oglej si celoten članek

Pevki Mariah Carey naj bi pred šestimi tedni z operacijo zmanjšali želodec. To odločitev je sprejela po tem, ko so jo na družbenih omrežjih zaradi odvečnih kilogramov napadali. Poleg tega je na turneji z Lionelom Richiejem spoznala, da zaradi debelosti težko pleše.

Njena teža niha že leta, kar naj bi zvezdnico zelo jezilo. Da se ne bi preveč obremenjevala, je menda z oblačil celo odstranjevala oznake s konfekcijsko številko. Vir je povedal, da se Careyjeva po operaciji počuti veliko bolje in da se je zanjo začelo novo poglavje. Tiskovni predstavnik zvezdnice govoric ni žele komentirati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.