So resnično iste starosti?

Foto: Žurnal24 26 let: Ja, težko verjamemo, da sta punčkasta Avril Lavigne in seksi Scarlett Jo Foto: Žurnal24 25 let: težko verjamemo, da sta otroška Lady Sovereign in resna Keira Knightley Foto: Žurnal24 35 let: Hannah Waterman se ne more primerjati z mladostnim videzom Isle Fisher. Foto: Žurnal24 36 let: Ryan Phillippe zgleda precej deško v primerjavi z Davidom Mitchellom Foto: Žurnal24 52 let: Pa saj vsi vedo, da se Madonna dobro drži za svoja leta, to pa je še bol Foto: Žurnal24 56 let: Bruce Willis bolje skriva leta od svojega sovrstnika Rowana Atkinsona Foto: Žurnal24 38 let: Rapper Eminem in Jude Law Foto: Žurnal24 47 let: Vanesso Williams izdajo njene gube na vratu pred njeno sovrstnico Jane M Foto: Žurnal24 47 let: Ja, Bradu Pittu se zagotovo manj poznajo leta kot Grahamu Nortonu Foto: Žurnal24 34 let: Alan Carr in Adrian Grenier
Nekateri zvezdniki prav zares ne kažejo svojih let. To pa postane predvsem razvidno, ko jih primerjamo z njihovimi sovrstniki.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.