So se napovedi jasnovidca uresničile?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Pri Jasmini smo preverili, če so se napovedi uresničile.
Oglej si celoten članek

Jasmini Galinec, ki se je spomnimo iz šova Kmetija: Nov začetek, je ob njenem prihodu iz šova vedeževalec Rinaldo napovedal, da se bo ločila, našla drugega partnerja in z njim imela otroka. Zanimalo nas je, ali so se njegove besede uresničile.
 
"Ni imel prav,“ je v smehu dejala Jasmina, ki se še dobro spomni, koliko prahu je takrat dvignila njegova napoved. "Nič od tega se ni zgodilo. Kot v vsakem zakonu pride do prepirov, a se zmeraj pobotava in še vedno sva skupaj.“ Z možem še nimata naraščaja, a kot pravi je za to še čas.
 
V zadnjem času je aktivna članica celjskega društva proti mučenju živali, kjer sodeluje na številnih področjih, in prostovoljka pri slovenski banki hrane. "Poskušamo odpreti eno zavetišče, če nam bo uspelo,“ je dodala Jasmina, ki poudarja, da živali ne smejo trpeti zaradi neodgovornosti ljudi.
 
Čeprav je od zaključka resničnostnega šova, v katerem je nastopala, že več kot leto dni, jo ljudje na cesti še vedno prepoznajo. Pogosto jo sprašujejo, kako je potekalo snemanje in kako ji je uspelo tako dolgo zdržati. Najpogostejše vprašanje, ki ga dobi, pa je, kako ji je uspelo izločiti triperesno deteljico.
 
Priznava, da je v dilemi, ali se še prijaviti na kakšnega od resničnostnih šovov ali ne. Njeni domači so ji rekli, da naj se nikoli več ne prijavi. Sama pravi, da bi na Kmetijo še šla, medtem ko je drugi šovi ne mikajo. "Big Brother je zaprta hiša in tam ne bi zdržala. Tisti, ki bo odnesel glavno nagrado iz šova Bilo je nekoč, pa jo bo odnesel zasluženo,“ je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:55 24. Februar 2016.

    Kreteni, Pisunčki, da ne bo kake prevelike pomote!!!!

  • 16:06 23. Februar 2016.

    vedeževalke in vedeževalci so sami trotli hahaha če bi bilo vse tako enostavno

  • 09:15 23. Februar 2016.

    Jokam.......................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.