So v primeru Hudson res ujeli pravega?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na orožju, s katerim je bila ubita družina pevke Jennifer Hudson, niso našli DNK-ja obtoženega.
Oglej si celoten članek

Forenzičarka Pauline Gordon je pri pregledu 45-kalibrske pištole in avtomobila, v katerem so našli truplo sedemletnega Juliana, našla sledi DNK-ja, ki pripadajo moškemu, a ne obtoženemu Williamu Balfourju. Gordonova je sicer poudarila, da DNK-ja ni mogoče najti, če je morilec nosil rokavice ali pištolo po umoru očistil.

Forenzik Robert Berk pa je izjavil, da so v avtomobilu, v katerem je bilo truplo, in na volanu Balfourjevega avta našli ostanke streliva. Kot pravi Berk, iz ostankov lahko sklepamo, da je nekdo streljal, nato pa se je usedel v vozilo.

Balfourja, nekdanjega svaka Jennifer Hudson, so obtožili umora zvezdničine mame, brata in nečaka.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.