Sodnico vrti okoli prsta

Foto: Žurnal24 Zvezdnica je kmalu po obisku zobozdravnika na svojem Twitterju zapisala: "Boli!"
Če se želi LiLo izogniti zaporu, ne sme uživati alkohola, zdravil ali mamil. A zvita zvezdnica se je znašla drugače in z receptom za protibolečinske tablete ukanila sodnico.
Oglej si celoten članek

Kot je zahtevala sodnica na zadnji sodniški obravnavi, je morala Lindsay Lohan minuli teden opraviti nenapovedane teste za morebitno uživanje mamil. Vse na svojem mestu, če se to ne bi zgodilo dan pred operacijo Lindsayjinega modrostnega zoba.

Zaradi izpuljenega zoba se je zvezdnica soočala s hudimi bolečinami, zato je posegla po protibolečinskih tabletah. Hitro se je oglasil njen oče, ki meni, da lahko z njimi postane zasvojena, saj so povsem legalne in se jih da dobiti tudi brez recepta.

Sodnica je bila pred nekaj dnevi jasna: Če se želi LiLo izogniti zaporni kazni, mora med drugim prestati teste, ki morajo pokazati, da igralka ne jemlje nobenih drog ali zdravil. "Sodnico smo obvestili o operaciji zoba, dobila je vso potrebno dokumentacijo o zdravilih," je za spletno stran TMZ povedal Lindsayjin odvetnik Shawn Chapman Holley. Zagotovil je, da jo bodo tudi v prihodnje obveščali o predpisanih zdravilih.

Lindsay lahko torej pogoltne kolikor tablet hoče – če so le predpisane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.