Sodnik ne dovoli testiranja Sheenovih dvojčkov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sodnik je odredil, da dvojčkov Charlieja Sheena ni potrebno pošiljati na testiranje za fetalni alkoholni sindrom.
Oglej si celoten članek

Brooke Mueller, nekdanja žena komika in igralca Charlieja Sheena, že v nosečnosti ni bila najbolj vzorna mati. Ker je med nosečnostjo uživala alkohol in je morala zaradi tega celo dvakrat na zdravljenje, obstaja velika možnost, da imata njena dvojčka Max in Bob fetalni alkoholni sindrom. Sheen je lani zahteval, da se sinova testirata, na kar je Brooke pristala, a si je zdaj premislila, poroča ameriška spletna stran RadarOnline.com. "Boji se, da ne bo nikoli dobila skrbništva nad sinovoma, če se bo izkazalo, da trpita za tem sindromom. Verjame, da bi ju lahko dobila nazaj, a če je test pozitiven, lahko kar pozabi na to," je za omenjeno spletno stran povedal vir.

No, Brooke lahko oddahne, saj je tudi sodnik mnenja, da test ni potreben. "Sodnik ne vidi razloga, zakaj bi morali dvojčka testirati za sindrom, čeprav ga je Charlie zahteval," je za RadarOnline.com povedal vir in dodal, da je Brooke ob sodnikovi odločitvi več kot srečna, saj pravi, da z njunima otrokoma ni nič narobe.

Če bi bil pozitiven, ne bi imela možnosti

Fetalni alkoholni sindrom obsega cel spekter napak pri otroku, čigar mati je med nosečnostjo uživala alkohol, zato bi se v primeru, če bi delali test in bi bil ta pozitiven, Brooke lahko za vedno poslovila od skrbništva. Da bi njeno pitje morda vplivalo na dvojčka, so prvič posumili lani, ko je Charliejeva bivša žena Denise Richards socialni službi povedala, kako zelo nasilna sta.

Do zdaj je bila socialna služba sicer navdušena nad tem, kako se je Brooke poboljšala in kako se je spremenila. "Začeli so resno razmišljati, da bi ji vrnili dvojčka, navsezadnje se je to dogajalo pred štirimi leti," je še dodal vir in razkril, da Charlie sicer še naprej vztraja, da dvojčka testirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.