Sofia končala zvezo z mlajšim

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Dobra novica za vse moške: ena najbolj seksi hollywoodskih igralk Sofia Vergara je po več kot dveh letih ponovno samska.
Oglej si celoten članek

Zapeljiva kolumbijska igralka Sofia Vergara in njen mlajši ljubimec Nick Loeb sta se po več kot dveh letih ljubezni razšla. "Zadnje mesece sta se veliko kregala in sta bila že večkrat na tem, da bi šla narazen," je povedal neimenovani vir blizu zvezdnici.

Parček, ki se je spoznal na podelitvi zlatih globusov pred dvema letoma, se je nazadnje pojavil skupaj v javnosti pred več tedni, Sofia pa se je pred dnevi pojavila na glamuroznem newyorškem Met Gala plesu sama. Tam je prijateljem zaupala, da sta se z Nickom razšla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.