Sofia se baše kot pujsa

Kolumbijska lepotica Sofia Vergara, ki velja za eno najbolj poželenja vrednih žensk na svetu, se baše kot pujsa. Tako vsaj trdi njen sin.
Oglej si celoten članek

Manolo Vergara je sin igralke Sofie Vergara. Manolo se je naveličal tega, da so ga vsi po vrsti spraševali za skrivnosten recept njegove mame, s katerim ohranja čudovito postavo. Povedal je, da mama jé kot nora, še več, da se baše kot prašič in da nikoli ne neha jesti. Ker je Manolo vedel, da mu najverjetneje ne bodo verjeli le na besedo, se je odločil, da posname video, v katerem bo pokazal prehranjevalne navade lepe mame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.